banner

 

 

HOME

VISIE

WAT DOEN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

WERKWIJZE

WORKSHOPS

TARIEVEN & VERGOEDINGEN

VERENIGINGEN

ACTUALITEIT

CONTACT

 

 

 


 

 

Drs. R.G.H. Tan

DRS. R.G.H. TAN

GZ-psychologe, counselor en mindfulness trainer

Regina Tan is in 1985 afgestudeerd als psychologe aan de Katholieke Universiteit Nijmegen in de onderdelen klinische psychologie, cultuurpsychologie en orthopedagogiek. Gedurende haar werkende jaren bleef zij op diverse deelterreinen van de psychologie studeren. Hierbij behaalde ze de kwalificaties voor gezondheidszorgpsychologie, eerstelijnspsychologie en voor mediator. Verder heeft ze cursussen gevolgd op het gebied van psychodiagnostiek, cognitieve therapieŽn, gedragstherapie en coaching. Ze heeft verder keuringen verricht voor verschillende instanties.

Regina heeft ook veel ervaringen opgedaan op het gebied van intuitieve ontwikkeling en energiepsychologie. Hiertoe volgde zij cursussen en trainingen en heeft geassisteerd bij een opleidingsinstituut. Ze is gediplomeerd reader en healer.

Sinds 2000 is Regina zelfstandig gevestigd. In haar behandeling heeft ze de verschillende behandelingswijzen geintegreerd om mensen beter te kunnen helpen. Ze begeleidt mensen in de privť en werk sfeer.

Dr. P.L. The

DRS. P.L. THE

neuro-acupuncturist

De heer P.L. The is geboren in Indonesië en is van Chinese afkomst. Hij heeft zijn artsenstudie aan de Katholieke Universiteit St. Radboud te Nijmegen afgerond met als specialisatie Neurologie en Psychiatrie. Hij volgde tot 1980 de opleiding Klinisch Neurofysiologie als superspecialisatie. Tevens heeft hij de superspecialisatie Neuroradiologie aan de NYU te New York met goed gevolg afgerond.

Van 1981 tot en met 1993 was de heer The werkzaam als zenuwarts in het Beatrix Ziekenhuis.

Vanwege zijn interesse in de traditionele geneeskunde sloot de heer The zich aan bij de Anglo Dutch Vereniging voor Acupunctuur te Amsterdam in 1975. Hij reisde o.a. naar China om zich te verdiepen in de traditionele, chinese geneeskunde. In 1996 behaalde hij zijn diploma voor arts-acupuncturist bij de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging. Zijn kennis heeft hij uitgebreid naar schedel-acupunctuur, segmentale acupunctuur, ooracupunctuur en neuraal therapie.

In samenwerking met mevrouw Drs. R.G.H. Tan, psychologe, richtte hij in 1993 de “Praktijk voor Psychotherapie en Psychosomatische klachten” op. Hier is hij tot op heden werkzaam als neuro-acupuncturist.

De heer P.L. The volgt regelmatig cursussen, congressen en vervolgstudies om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op zijn vakgebied.

 

Alle rechten voorbehouden 2009 © www.the-tan.nl