banner

 

 

HOME

VISIE

WAT DOEN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

WERKWIJZE

WORKSHOPS

TARIEVEN & VERGOEDINGEN

VERENIGINGEN

ACTUALITEIT

CONTACT

 

 

 TARIEVEN

Drs. R.G.H. Tan, psychologe en counselor

Psychologie

Regina is bij vrijwel alle zorgverzekeraars gecontracteerd. Afhankelijk van uw problematiek worden de kosten door uw zorgverzekering vergoed. Voor toelichting hiervoor kunt u mij of uw huisarts vragen.

Psychologische klachten passend binnen de GBGGZ zijn volledig vergoed. (Wel wordt eerst uw eigen risico aangesproken, voordat u vergoeding krijgt). Er wordt een DSM-IV diagnose en zwaarte gehanteerd (kort,middel of intensief). De sessies worden door Regina aan het einde van de behandeling gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.

Klachten die buiten de GBGGZ vallen, waaronder relatie- en werkgerelateerde problematiek zijn helaas niet vergoed. Er is dan een apart tarief en moet per sessies zelf worden betaald (85 euro). Bij een aantal verzekeraars kunt u vanuit het aanvullende pakket deze rekening alsnog declareren. Lees daarvoor uw verzekeringsvoorwaarden. Voor werkgerelateerde problematiek kunt u soms ook vergoeding krijgen vanuit uw werk. U kunt hierover informeren bij uw werkgever.

Voor verdere informatie zie ook de gbggz toelichting

Psychosociale zorg (counseling)

Kosten voor psychosociale zorg worden afhankelijk van uw polis gedeeltelijk vergoed. Regina Tan is aangesloten bij de NVPA (Nederlandse Vereninging voor Psychologen en Agogen). U dient dan contant te betalen en ontvangt per sessie een nota mee, die u bij uw zorgverzekering kan indienen. De kosten zijn 85 euro per sessie.

Training en coaching

Kosten voor training of coaching worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed. De kosten zijn voor een individuele sessie 85 euro en voor therapie in groepsverband 35 euro. U betaalt hiervoor contant


Drs. P.L. The, neuro-acupuncturist

Acupunctuur

De kosten voor acupunctuur zijn afhankelijk van de behandeling(en) en wordt dus vooraf aan de behandeling(en) besproken met de client. Tevens kunt u hierover meer informatie opvragen tijdens onze openingstijden (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00uur).

Betaling is uitsluitend contant, direct na afloop, waarna u een kwitantie als bewijs van betaling ontvangt. Afspraken die minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Voor de vergoeding van kosten dient u zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Vergoeding, al dan niet, verschilt. Een en ander hangt af van uw zorgverzekeraar en de wijze waarop u verzekerd bent.

Voor de exacte vergoeding voor acupunctuur verwijzen wij u naar de website van de Wetenschappelijke Artsen Vereniging voor Acupunctuur in Nederland.

 

Alle rechten voorbehouden 2009 © www.the-tan.nl