banner

 

 

HOME

VISIE

WAT DOEN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

WERKWIJZE

WORKSHOPS

TARIEVEN & VERGOEDINGEN

VERENIGINGEN

ACTUALITEIT

CONTACT

 

 

 

 

Het Westerse denken is vervuld van het levensaspect “worden”.
het Oosterse denken van het levensaspect “zijn”.

 

Regina Tan en Paul The hebben beiden een eigen praktijk. Bij klachten die zowel psychisch als lichamelijk van aard zijn, is er de mogelijkheid voor samenwerking om de client beter te kunnen helpen en de genezing te bevorderen.

Lichaam en geest

In onze praktijk wordt reguliere geneeskunde gecombineerd of aangevuld met Oosterse behandelwijzen. De laatste decennia is de Oosterse filosofie, en daarmee de Oosterse visie op de geneeskunde, sterk overgewaaid naar het Westen. Behandelingsmethoden gebaseerd op de Oosterse filosofie bieden meer perspectief voor mensen met "hardnekkige aandoeningen" die in de reguliere geneeskunde niet geholpen kunnen worden.

Onze behandelwijze is gebaseerd op een holistische en geïntegreerde visie op de mens. Hierbij worden klachten van een individu gezien als onderdeel van een groter geheel, bestaande uit zowel lichamelijke als psychologische aspecten. Een fysieke of psychische klacht kan de oorzaak zijn van een verstoring van de energetische huishouding, een disbalans tussen psyche en lichaam.

Bijvoorbeeld een psychologisch thema zoals een trauma kan de oorzaak zijn van zo'n disbalans, waardoor het zich uit in lichamelijke klachten. Natuurlijk kunnen lichamelijke klachten ook een andere oorzaak hebben, zoals bijvoorbeeld ouderdom.

Bij zowel psychische, psychosomatische als fysieke klachten kunnen wij u hulp bieden. Afhankelijk van de klachten worden er in het holistisch behandelplan verschillende disciplines meegenomen die elkaar aanvullen (zie hiervoor onze Werkwijze). Tevens bieden wij hulp aan hen die geen gebruik kunnen of willen maken van reguliere medicatie.

 

 

 

 

 

Alle rechten voorbehouden 2009 © www.the-tan.nl